InCollage_20220329_224730427.jpg

Veckan i bilder


Här kommer en sammanfattning av vår vecka så här långt 😊


Måndag

Helt plötsligt var det plättlätt att lyfta huvudet! Han har inte alls varit intresserad tidigare utan bara legat kvar med huvudet. Tror han tycker det är rätt skönt haha 😅


Tisdag

Passade på att ta en kopp medan han lekte. Hur fin är inte den här koppen? 😍 Beställde den från CDON i höstas.

Utsikten från köksfönstret medan jag diskade och fixade i köket. Hur många rådjur ser ni?


Noah sov själv i sin säng i en hel halvtimme på förmiddagen. Jösses vad mycket jag hann med då! Lika effektiv som när någon ringer och frågar om de får komma över på en fika om en timme haha 😂

Mys i soffan efter träningen. Tränar mest styrketräning än så länge. Har inte vågat mig på yoga ännu då jag fortfarande har lite bäckensmärta kvar. Har dock provat några poser som fungerat bra.

På kvällen hjälpte Björn mig att ändra typsnitt på mitt namn på hemsidan. Blev SÅ nöjd 😍 Ser proffsigare ut nu tycker jag. Bilden har Björn tagit för övrigt!


Onsdag

I onsdags fick jag piffa till mig (och plocka fram hjärnan igen 🤔😅) för då hade jag medarbetarsamtal. Jag har verkligen levt i en bubbla för jag hade totalt glömt bort hur det var att jobba i höstas. Såklart minns jag ju att jag jobbade med diabetesmottagningen hemifrån och hade videomöten med alla patienter. Men allt utöver det hade jag förträngt. Så under samtalet fick jag hjälp att fräscha upp minnet 😅


Det var en väldigt stressig höst p.g.a. pandemin (ingen framförhållning över huvudtaget från de styrande i regionen utan vi meddelades på t.ex. en fredag om ändringar med framför allt vaccineringen som skulle införas på måndagen. För det går ju!?) och personalbrist. Vi alla fick vara väldigt flexibla om vi säger så. Men vad är det att minnas egentligen? Skönare att glömma 😅


Samtalet gick bra och jag hade tur att Björn kunde ha Noah under tiden 🙏

Efteråt blev det bus! Det är det vi gör mest här hemma. Lyckades fånga en liten lip på bild! Inte lätt för han är både sneaky och snabb 😂


Torsdag

Igår myste vi hela förmiddagen. Han sov i min famn längre än vanligt. Då hann jag beställa en present till Björn och hudvårdsprodukter till mig och Noah, scrolla lite på Facebook och Instagram, kolla lite på Youtube och planera Björns födelsedagskalas. Vi kommer fira utomhus i år igen med våra familjer så vi hoppas på bra väder!

På eftermiddagen blev det träning igen! Äter ofta gröt på steelcut oats efteråt, men den här gången var de slut så jag fick ta vanliga havregryn. Det var inte alls lika gott. Försökte göra ett hjärta av mandelsmöret men det gick sådär 😅


Noah brukar sitta i babysittern hos Björn medan jag tränar (eller hos mig om Björn har möte eller så). Är han hos mig så blir det många pauser 😂


Fredag

Idag hade vi återbesök hos Fysioterapeuten. Det gick bra! Han har blivit starkare i nacken och klarar att hålla huvudet vänt åt höger mycket längre än tidigare. Noah tycker att Fysioterapeuten är så rolig! Fina leksaker har han också 😅

Det var snöstorm (riktigt aprilväder) så jag tog med babyskyddet in så Noah inte skulle bli blöt. Han har blivit så stor nu så jag orkar inte bära det med en hand längre 😅

Sen när vi kom hem så somnade han i min famn och höll mig i handen. Då vågade jag knappt andas av rädsla för att han skulle ta bort den 😅 Det är så himla gulligt när han gör så 😭🥰


Nu har myskläderna åkt på och det vankas fredagsmys! Det blir "Alla mot alla" och sedan ville Björn se "The Mandalorian".

Jag överraskade honom med parmesan- och tryffelchips. Själv ska jag prova dessa kolapopcorn! De är mjölkfria så jag var tvungen att köpa dem 😅 De flesta snacksen har mjölkpulver eller mjölksocker i sig, så när jag hittar något laktos-/mjölkfritt så blir jag så exalterad haha! Ett tips är OLW:s veganska ostbågar 😍 TDF!


I helgen ska jag träffa två vänner på en fika under vår paviljong. Det blir första gången jag kommer umgås IRL sedan i höstas (förutom när Nea kom över med barnen och stod utanför fönstret och pratade 😂). Det blir spännande!


Jag kanske fortsätter att göra såna här uppdateringar 🤔 Det är så svårt att hinna med att skriva oftare. Vad tycker ni?


Archive

Subscribe to the blog:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon
  • Grey YouTube Icon