InCollage_20220329_224730427.jpg

Vår helg

I helgen har jag haft mer tid till att blogga, vilket har känts roligt! Vi hade inte så mycket planerat den här helgen, liksom de flesta helgerna iofs 😅


Vi brukar dela upp helgerna så att vi båda får tid till att vara för oss själva. Då tar den ena hand om Noah medan den andra gör något annat. Jag brukar pyssla, inreda eller organisera. Björn är oftast ute och fixar med huset eller trädgården. Jag vill försöka få tid till att sjunga lite också. Har inte haft fokus på det alls den senaste tiden då jag haft svårt att hinna med att bara vara mamma. Men nu börjar jag komma in i det och börjar få till någon sorts rutin här hemma, så då går tankarna direkt till att återuppta sången såklart 😅😍


Det var årsdagen för när jag släppte min singel för ett par veckor sedan och då blev jag sugen på att spela in något mer! Får se hur och när det blir.


Lördag

Igår var det Björns dag att hålla på med projekt. Då umgicks jag och Noah själva. Det är svårt att hinna med annat än att ta hand om honom när man är ensam så det var det jag gjorde 😅 Iofs hann jag fixa disken och köra en maskin tvätt. Sedan blev det lek, mat, mys och blöjbyten om vartannat! Inte fel det heller 😍


På kvällen tittade vi på två avsnitt av "The Mandalorian" som vi inte hann se i fredags eftersom vi somnade på soffan. Det händer ofta 😅 Men vi kan inte skylla på Noah för det var likadant innan han föddes! Skyller på soffan istället för den är galet skön att sova i 😂

Fick leverans från H&M i fredags kväll som jag packade upp igår. Nu är Noah redo för sommaren 😅 Vi har även köpt en liten barnpool åt honom som ligger och väntar på ICA. Älskar H&M:s barnsortiment! De har SÅ fina saker. Men eftersom jag inte är ensam om att tycka så så tar allt man vill ha slut innan man hinner beställa 😣 Har haft bevakning på flera UV-dräkter och denna kom äntligen in i hans storlek så då skyndade jag mig att beställa 😅 Det fanns en annan jag hellre ville ha men den är fortfarande slutsåld tyvärr. Jag tror dock inte att Noah bryr sig om vad han har på sig 🤷‍♀️

Vi har förresten köpt ett köksbord! Det är lite stökigt runtom, men så ser bordet och stolarna ut i alla fall. Vi beställde det från Mio! Björn hade en massa presentkort från jobbet som han inte använt ännu, så det blev nästan gratis 🙌


Det var på tiden att vi fixade ett köksbord 😅 Vi brukar äta i soffan, men när Noah ska börja äta "riktig" mat så kommer vi vilja sitta i köket istället.


Söndag

Idag var Nea här och fikade. Det här rådjuret tyckte det var väldigt olägligt att vi satt under paviljongen och pratade just då. Vi störde hennes dagliga rutt och skogsfriden 😅


Jag hade bakat en chokladkaka med chokladganache och riven choklad ovanpå. Den blev lyckad, till skillnad från rulltårtan jag bakade sist (hoppas Nea tyckte det också 😅). Choklad är ju så gott 😍


Det var så mysigt att bara få sitta och prata om allt och inget. Hon var här i nästan tre timmar men det kändes som typ 5 minuter 😅 Tror verkligen jag behövde det!


Nu sitter jag och Björn i soffan efter att ha nattat Noah. Idag har han knappt sovit alls under dagen och var därför minst sagt svår att natta 🙈 Tror jag aldrig har sett honom så trött tidigare. Men ändå skrattade han och busade tills han till slut somnade. Håller tummarna att det blir en lugn natt 🙏

Archive

Subscribe to the blog:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon
  • Grey YouTube Icon