top of page
InCollage_20220329_224730427.jpg

Fix, mys och misslyckad utflyktIgår blev det en promenad till BVC för koll av en rodnad på foten. Det visade sig att det är ett smultronmärke och inte eksem som de först trodde. Skönt att få träffa en barnläkare så vi kunde ställa alla frågor vi hade. Hon sa att vi har en så fin liten pojke! Det tycker ju vi med som tur är 😅


Jag tyckte dock att hon var lite för hårdhänt och stressande med Noah. Jag märker verkligen att jag har modersinstinkter i såna situationer. Hoppade fram direkt för att lugna honom och liksom hålla koll på att han var okej. Läkaren verkade dock inte tycka att hon var hårdhänt utan mer att jag var överkänslig. Såklart... Jag vet att jag är en känslig person, men om det gör ont i hjärtat och Noah blir rädd och ledsen så är det väl för att något är fel tänker jag?När vi kom hem så skruvade Björn ihop lite möbler medan jag fixade med annat (tvätt, disk, plock). Noah satt på första parkett och verkade tycka det var jätteroligt att titta på oss 😅På kvällen blev det fredagsmys. Det här är Noahs nya grej; att ha nappen OCH båda händerna i munnen. Gärna ena fingret bak i svalget också så han får kväljningar 🙈


Han vände sig till sidan igår förresten! I smyg när han låg i soffan medan jag hämtade kläder. Tyvärr blir det ingen bild på det då jag inte vill lägga upp bilder på honom där han inte är påklädd, av integritetsskäl.I morse försökte vi oss på en liten utflykt, men allt krånglade (förutom Noah som var som en liten ängel) så vi bestämde oss för att vända och åka hem igen. Vi provar igen imorgon om vädret tillåter!


Titta vad gullig han är som håller i mitt finger när vi åker bil 😍 Struntar fullständigt i hur jag själv sitter i bilen då haha 😅 Njuter bara av att få vara hans trygghet!


Filten har Björns mamma stickat för övrigt! Så fin 😍

Archive

Subscribe to the blog:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey SoundCloud Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page